0

Er zijn geen producten om te vergelijken.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Je kent het vast nog wel van vroeger. Een dagboek waar je elke dag alle belevenissen in schreef. Een soort naslagwerk om later nog eens te kijken wat er die ene dag was gebeurd. Niet alleen de belevenissen, maar ook je gevoel kon je hier perfect in kwijt. Het goede nieuw is... de dagboekjes zijn weer terug van weggeweest. Met het 'Blij van.... dagboekje' kunnen jij of je kinderen alle mooie en leuke belevenissen van ...

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Zelf doen door Danielle van de Vlag (PuurvanGeluk)

Halloween Party

2 okt. 2018 20:49:24

Halloween @joyenco.nl

 

De herfst is weer begonnen, het is vroeg donker buiten en er zijn weer volop pompoenen verkrijgbaar. Het is weer tijd voor Halloween! In Amerika is het al jaren een bekend en feestelijk ritueel. In Nederland is het steeds meer upcoming. Ben jij fan van Halloween? Wij hebben een aantal leuke tips voor je om een geslaagde Halloween Party te organiseren.

Versier je huis

Je huis griezelig versieren is natuurlijk heel erg ...

Lees meer

Tags:

Reacties | Geplaatst in Halloween door Danielle van de Vlag (PuurvanGeluk)

Burendag 2018

 

 

Op zaterdag 22 september is het weer zover. Burendag. Elke 4e zaterdag van september is het Burendag. Dit jaarlijkse feest vier je gezellig samen met je buren in de buurt. Een dag waarop je samenkomt en iets voor elkaar en de buurt betekent. Sla samen de handen ineen en maak van Burendag 2018 een feest om nooit te vergeten! Let the party begin!

 

 

Wat is Burendag?

In 2006 is de allereerste Burendag in Nederland van st...

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Barbecue door Danielle van de Vlag (PuurvanGeluk)

 

Ballonnen in zwembad @JoyenCoEen te gekke zomerse poolparty is natuurlijk een must wanneer het zo lekker warm is en blijft. Een feestje bij het zwembad is leuk voor jong en oud, dus ook een leuk idee voor een kinderfeestje. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje om een te gekke zomerse poolparty te organiseren. Dat beloofd een hoop spetterpret. Let the party begin! 

Zwembad is een must 

Een poolparty zou geen poolparty zijn zonder zwemb...

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Zomerfeest door Danielle van de Vlag (PuurvanGeluk)

Bekers met brandweerthemaHieperdepiep... Hoera!!! Je kindje is jarig en dat mag gevierd worden, altijd weer bijzonder en gezellig! Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een kinderfeestje. Aangezien de meeste stoere binkies houden van brandweerauto's is een kinderfeestje met thema brandweer een supergoed idee! Wij hebben een aantal tips en ideeën voor het leukste kinderfeestje met thema brandweer voor je geselecteerd! Dat wordt genieten geb...

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Brandweerfeest door Danielle van de Vlag (PuurvanGeluk)

 

Hi, loved one. Deze brief is voor jou. Om je uit te nodigen voor een romantische lunch.

 

De tafel ga ik zo mooi mogelijk proberen te dekken. Kijk maar.

gedekte valentijn tafel

Op de roze beker en het roze bordje staan hartjes. Ook het gevulde popcornbakje heeft dezelfde hartjes. Bijpassende roze papieren rietjes met hartjes, die staan er zo leuk bij. Veel hartje, hè. Op het houten bestek heb ik even niets met hartjes gedaan, maar daarom ee...

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Valentijn door Sabine Langerak

Italiaanse lunch

30 sep. 2017 17:14:58

De grote vakantie is alweer een tijd voorbij. Voor de een wat langer als voor de ander. De ‘koude en donkere’ dagen voor kerst komen langzaam dichterbij. Binnenkort is het alweer herfstvakantie.

Italiaans lunchtafelDie herfstvakantie is een mooi moment om iedereen om de tafel te vragen, dachten wij hier bij Joy & Co. Serveer een Italiaanse lunch om nog eens terug te keren naar dat vakantiegevoel. En naar dat heerlijke samen-zijn gevoel.

V...

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Lunch door Sabine Langerak

Traktatie met monsterzakjes

29 sep. 2017 21:41:43

 

Deze foto's kregen we doorgestuurd van een klant. De monster-uitdeelzakjes zijn hier gebruikt voor een traktatie.

Veel bekertjes met pepernoten

Traktatie met pepernoten en monsterzakjes

Traktatie met pepernoten en monsterzakjes

Traktatie met pepernoten en monsterzakjes

Reacties | Geplaatst in Trakteren door Sabine Langerak

Wegwerp bestek en wegwerp borden

7 jul. 2017 14:08:23

Soms is het fijn om na het eten, makkelijk te kunnen afruimen en snel weer door te gaan met het spreken van je gasten. Wegwerp bestek en wegwerp servies is dan een uitkomst. Het opruimen is dan in ieder geval zo klaar en eigenlijk wil altijd iedereen wel even meehelpen J.

Een goed alternatief voor het standaard plastic bestek en de plastic bordjes zijn de kartonnen borden en het houten bestek.

marineblauw gestreept bordjeDe kartonnen bordjes zijn...

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Producten door Sabine Langerak

Feestje met unicorn thema

24 mei 2017 14:26:29

Beetje dromerig, sprookjesachtig en zoet maar héél erg lief zijn de kleurrijke unicorns. Echt een thema voor meisjes die graag met hun vriendinnetjes dromen over romantische unicornsUitnodiging eenhoorn en van lieve kleurtjes houden. Snoezig en vertederend maar met véél leuke accessoires om rond dit onderwerp een feestje te organiseren. 

Natuurlijk begint een Unicorn-feestje met mooie uitnodigingen. Opvallende kaarten waarmee je al je vr...

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Zelf doen door Alinda van Dijk
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Testimonials

" Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip "

John Dev

" Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait "

Jennifer Smith

Latest Tweets

Facebook

Sitemap     Zoektermen     Geavanceerd zoeken     Mail ons    
Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert