Blog navigation

Laatste berichten

  • Trakteren in Sinterklaas-tijd
    Trakteren in Sinterklaas-tijd
    4286 Bekeken Liked

    Sint en Piet zijn afgelopen zaterdag weer aangekomen. Een supergezellige, maar tegelijk ook een superspannende tijd. Ongeveer 3 weken is Sint in het land en het feest wordt afgesloten met pakjesavond op 5 december!

    Lees meer
  • Tips om een te gekke zomerse poolparty te organiseren
    Tips om een te gekke zomerse poolparty te organiseren
    13092 Bekeken Liked

    Een te gekke zomerse poolparty is natuurlijk een must wanneer het zo lekker warm is en blijft. Een feestje bij het zwembad is leuk voor jong en oud, dus ook een leuk idee voor een kinderfeestje. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje om een te gekke zomerse poolparty te organiseren. Dat beloofd een hoop spetterpret. Let the party begin!

    Lees meer
  • Ik heb je lief!
    Ik heb je lief!
    3215 Bekeken Liked

    14 Februari staat met rood gemarkeerd in mijn agenda: Valentijn! Ja, het is een hopeloos commercieel gebeuren maar ik zie er de romantiek wel van in. Eén dag per jaar om nog meer te denken aan de liefde, je geliefde en verliefd zijn. Dus bereid ik me voor op een romantische dag en avond. Hoeft niet per se alleen met mijn liefje te zijn, maar zoiets is ook prima om met andere bevriende stellen te vieren. Alles voor de liefde!

    Lees meer
  • Alles voor je Netflix- of filmavond bij Joy & Co
    Alles voor je Netflix- of filmavond bij Joy & Co
    2883 Bekeken Liked

    Januari, februari…wintermaanden. Saaie, lange, donkere winteravonden? Welnee! Ideaal om een gezellig avondje thuis te organiseren! Een spannende filmavond bijvoorbeeld. Met cola en popcorn in een popcornbakje. Joy & Co heeft alles voor een leuk filmfeestje. Popcornbakjes, slingers, papieren bekertjes met rietjes om de filmavond leuk aan te kleden.

    Lees meer
  • Warme Chocolademelk BAR
    Warme Chocolademelk BAR
    2563 Bekeken Liked

    Naast de kerstboom hebben wij dit jaar ook een zogeheten “Hot chocolate bar”. In het Nederlands een “Warme chocolademelk bar”. De baar staat ontzettend gezellig en is heel simpel in elkaar te zetten.

    Lees meer
  • Halloween Party
    Halloween Party
    2425 Bekeken Liked

    De herfst is weer begonnen, het is vroeg donker buiten en er zijn weer volop pompoenen verkrijgbaar. Het is weer tijd voor Halloween! In Amerika is het al jaren een bekend en feestelijk ritueel. In Nederland is het steeds meer upcoming. Ben jij fan van Halloween? Wij hebben een aantal leuke tips voor je om een geslaagde Halloween Party te organiseren.

    Lees meer
  • Maak van Burendag 2019 een gezellig feest
    Maak van Burendag 2019 een gezellig feest
    2618 Bekeken Liked

    Iedere 4e zaterdag van september is het weer zover. Burendag. Elke 4e zaterdag van september is het Burendag. Dit jaarlijkse feest vier je gezellig samen met je buren in de buurt. Een dag waarop je samenkomt en iets voor elkaar en de buurt betekent. Sla samen de handen ineen en maak van Burendag 2019 een feest om nooit te vergeten! Let the party begin! 

    Lees meer
  • Italiaanse lunch
    Italiaanse lunch
    2308 Bekeken Liked

    De grote vakantie staat voor de deur. Een mooi moment om iedereen aan tafel te vragen, dachten wij hier bij Joy & Co. Serveer een Italiaanse lunch om alvast in dat vakantiegevoel te komen. Lekker, gezellig en vooral samen.

    Lees meer
  • Goed idee: Papieren bordjes en houten bestek met de BBQ!
    Goed idee: Papieren bordjes en houten bestek met de BBQ!
    2138 Bekeken Liked

    Barbecueën  is tegenwoordig een hele happening en dus een beregezellig feestje met vrienden en familie. Mits met lekkere gerechten en goed bereid vlees én met feestelijke accessoires om de feestvreugde nog groter te maken. Lekker eten en drinken is een feest!

    Lees meer
  • Knallend examenfeestje
    Knallend examenfeestje
    2063 Bekeken Liked

    Mei is examentijd. Alle scholieren blokken zich scheel om dat felbegeerde diploma te halen. Nog even volhouden en de resultaten afwachten. Is het dan eindelijk allemaal gelukt, dan is het tijd om te ontspannen: examenfeestjes! Gezellige feestjes die tot in de kleine uurtjes doorgaan. Joy & Co zorgt ervoor dat het nóg gezelliger wordt!

    Lees meer
  • Flink uitpakken met een paasbrunch
    Flink uitpakken met een paasbrunch
    1982 Bekeken Liked

    Het allerleukste feest nà kerst komt eraan: Pasen! Nu al kun je overal paaseieren kopen en kleurt alles langzaam geel. Of je ziet andere vrolijke lentekleuren. Het is in elk geval een kleurrijk gezicht en van een extra lang paasweekend word iedereen vanzelf blij. Prima gelegenheid om een uitgebreide paasbrunch te organiseren. Voor je vrienden of voor familie.

    Lees meer
  • Tips voor een gezellige en onvergetelijke Koningsdag
    Tips voor een gezellige en onvergetelijke Koningsdag
    2390 Bekeken Liked

    Eind van de maand is het weer zover, Koningsdag! Een dag dat alles mag en Nederland oranje kleurt. Een gezellige dag waarbij er van alles te doen en te zien is. Een dag dat we er massaal op uit trekken en ons mogen uitdossen met oranje versiering. Kortom een dag om samen van te genieten en met deze tips voor een gezellige en onvergetelijke Koningsdag zit dat wel goed!

    Lees meer
Showing 1 to 12 of 27 (3 Pages)
Neem contact op via Whatsapp