Lieve bezoeker,

Ik ben Sabine Langerak, getrouwd en moeder van 3 kids. Een gezellig doorsnee gezin met al z'n perikelen, zoals de aankomende schoolkeuzes, de verjaardagen, de feestdagen, het huishouden, de financiën en ga zo maar door. De webshop Joy & Co is actief sinds 2011. Een bijzondere onderneming, gestart samen met mijn broer. Hij heeft de financiële poot van de onderneming voor zijn rekening genomen. Een gezamenlijk project waar we ons met veel plezier en enthousiasme op gestort hebben. Als pionieren in een vrij nieuwe markt, met veel potentie, hebben we de contouren van Joy & Co met z’n tweeën vorm gegeven. Met veel plezier werk ik dagelijks aan het verder bouwen van Joy & Co. Kan ook niet anders, want met al deze feestelijke producten is het elke dag een klein feestje bij Joy & Co! Ik kan wel zeggen dat ik mijn weg gevonden heb in feestland.

Inmiddels is de markt zo gewijzigd, dat ook Joy & Co gaat veranderen. Toen we in 2011 in feestland aankwamen, was plastic nog heel gangbaar. Wij wilden daarom alles alleen van papier in de markt zetten. Inmiddels is wegwerpplastic zoals rietjes, bekertjes en bordjes van plastic verboden. En daar zijn wij blij mee!! Dat betekend wel dat ook de grote ketens nu papieren wegwerpartikelen verkopen. Voor ons een tijd van bezinning.

We gaan dan ook een andere weg inslaan. Met name ik, Sabine, ga me toeleggen op het zelf maken van stationary. Waar deze weg me zal brengen, weet ik nog niet.

Daarnaast ga ik me ook meer focussen op het coachen van mensen. Hè, zul je denken. Ja, coachen is een hele andere tak van sport. Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan mijn andere site: sabinetilcoaching.nl

Bedankt en veel plezier met winkelen!

Sabine

Joy & Co

Neem contact op via Whatsapp