Mocht je je bestelling willen terugsturen, dan kun je dat binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling doen. Dit is de zogeheten zichttermijn of herroepingsrecht. Laat het ons even weten dat je je bestelling terugstuurt. Dat kan via de mail (info@joyenco.nl), via de telefoon of via whatsapp op 06 22 60 79 42. Zo zorg je ervoor dat wij ervan af weten en je bestelling in de gaten kunnen houden, zodat je sneller je geld terug kunt ontvangen.

Terugbetalen na retourneren

Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen, zullen wij het betaalde bedrag (veelal inclusief de verzendkosten) zo snel mogelijk, doch binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, aan je terug overmaken. Je ontvangt van deze creditnota bericht. Wij betalen bij retour van de gehele bestelling de betaalde verzendkosten terug. Bij het retourneren van een deel van de bestelling worden de verzendkosten van die bestelling niet vergoed. Wij betalen niet de verzendkosten terug die je zelf maakt om het retour bij ons te krijgen.

Het retouradres is:

Joy & Co

t.a.v. retouren

Weidemolen 36

1733 PC  Nieuwe Niedorp

Pakketten kun je goedkoper terugsturen, door op de retourlink te klikken op de verzendmelding van PostNL. Deze onvang je per mail, zodra je pakket onderweg is naar je.

Neem contact op via Whatsapp