Lieve bezoeker,

Ik ben Sabine Langerak, getrouwd en moeder van 3 kids. Een gezellig doorsnee gezin met al z'n perikelen, zoals de aankomende schoolkeuzes, de verjaardagen, de feestdagen, het huishouden, de financiën en ga zo maar door. De webshop Joy & Co is actief sinds 2011. Een bijzondere onderneming, gestart samen met mijn broer. Hij heeft de financiële poot van de onderneming voor zijn rekening genomen. Een gezamenlijk project waar we ons met veel plezier en enthousiasme op gestort hebben. Als pionieren in een vrij nieuwe markt, met veel potentie, hebben we de contouren van Joy & Co met z’n tweeën vorm gegeven. Met veel plezier werk ik dagelijks aan het verder bouwen van Joy & Co. Kan ook niet anders, want met al deze feestelijke producten is het elke dag een klein feestje bij Joy & Co! Ik kan wel zeggen dat ik mijn weg gevonden heb in feestland.

Voor Joy & Co ben ik altijd op zoek naar kwaliteitsproducten. Zelfs al hebben de meeste artikelen in de webshop een beperkte gebruiksduur, - een feestje duurt nou eenmaal geen leven lang -, toch vind ik het belangrijk dat het ook voor die ene keer goed is. En naast een goede kwaliteit zijn kleurrijk, vrolijk en origineel eigenschappen die het product zijn feestelijke karakter moeten geven.

Ik denk vaak: “Als ik zelf vrolijk word van mijn feestartikelen en kleurrijke magazijn, dan zullen anderen dat vast ook zo voelen!” Ik hoop dat ik een beetje van die blijheid mee inpak als ik jullie orders aan het verwerken ben. Door er dagelijks zo intensief mee bezig te (willen) zijn, is Joy & Co een passie geworden.

Graag deel ik mijn passie en enthousiasme met jou. Jij bent voor mij belangrijk en ik hoop dat ik jou, met de vrolijke producten van Joy & Co, een gezellig en vooral vrolijk feestje kan bezorgen. Dat ik een heel klein stukje van mijn passie over kan brengen via de feestelijke artikelen van Joy & Co.

Je weet vast: Het leven is een feestje…. maar, je moet wel zelf de slingers ophangen!

Bedankt en veel plezier met winkelen!

Sabine

Joy & Co

Neem contact op via Whatsapp